EN STOR MASKINPARK

Anlegg og graving

Et godt fundament å bygge på er alltid viktig. Med gravemaskiner i flere størrelser, lastebil og maskintralle, kommer vi godt forberedt til oppdraget hos deg.

Her får du hjelp deg enten du skal bygge hus og trenger grunnarbeid, bygge garasje, eller trenger noen annen form for graving på din tomt.

Vi er utrustet med en stor maskinpark, fagkunnskapen du trenger og moderne utstyr. Dette gjør at resultatet blir godt og at du blir fornøyd som kunde!

Skal du fylle på grus, singel eller forbrede gårdsplass for asfalt, er vi også rette leverandøren for dette. Vi gjør alt grunnarbeid, og kan hjelpe med asfaltering gjennom vårt samarbeid med Veidekke.

Etter 2020 er det forbudt å varme opp bygninger med mineralolje. Snakk med oss om sanering av nedgravde oljetanker. Dette er en jobb som bør gjøres av profesjonelle.

  • Gravmaskiner i forskjellige størrelser 
  • Lastebil med maskintralle 
  • Utfører grunnarbeider 
  • Tar det meste av graving 

Oljefyr er mer og mer på vei ut, og mange har tanker liggende i hagen. Det stilles krav om kontroller og tømming av disse for å forhindre risikoen for forurensning til grunn.

Gjennom vårt samarbeid med KLM Miljø, tilbyr vi oppgraving/avdekking, hvorpå KLM Miljø kommer å tømmer tanken, rengjør den, og utsteder sertifikat på denne jobben. Tanken kan da leveres godkjent avfallsdeponi av oss.

Stort enklere kan det ikke bli for deg som kunde. Du får deretter faktura på jobben, og derigjennom har du fullstendig dokumentasjon ovenfor myndighetene på at tanken er fjernet, og deponert etter deres krav.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle