Små og store oppdrag

Bygg og rehabilitering

Vi i Nannestad Bygdeservice SA kan påta oss alle oppdrag, små som store, og med sentral godkjenning gjennom Direktoratet for byggkvalitet som gir det deg økt trygghet for at du har en profesjonell partner for ditt prosjekt.

Om du skal bygge nytt, pusse opp eller rehabilitere enebolig, låve, garasje eller til og med vedskjul, kan våre dyktige fagarbeidere hjelpe deg fram til målet! Her påtar vi oss alle oppdrag, små eller store.

Vi tilbyr dermed alle tjenester innen komplett bolig, enten direkte eller gjennom våre samarbeidspartene som består av rørleggere, elektrikere, murere/flisleggere og trappesnekkere.

Vi har Sentral Godkjenning fra Direktoratet for byggekvalitet. Dette gir deg som kunde økt trygghet, og du vet du har en profesjonell partner som tar seg av byggeprosjektet ditt.

Vår gjeng med tømrere- og snekkere består av håndverkere med både mesterbrev og fagbrev, eller med lang og mangeårig erfaring fra snekkeryrket. Alle våre snekkere er fra Romerike, og det er en god gjeng med både gutter og jenter!

Her påtar vi oss alle snekker- og tømreroppdrag. Om prosjektet ditt er stort eller smått, så spiller ikke det noen rolle for oss. Alle er like mye verdt.

Vi er stolte av å kunne kalle oss en godkjent lærebedrift innen tømrerfaget. Det er viktig for oss å kunne føre håndverkertradisjonene videre til neste generasjon tømrere. Dette ser vi på som et viktig samfunnsoppdrag. Å få lov til å lære opp nye fagarbeidere i en viktig arbeids- og fagkategori, ser vi på som noe fint og dyrebart.

Vår malergjeng består foreløpig kun av én maler, men han er til gjengjeld en meget dyktig maler med lang erfaring, og fagbrev innen malerfaget. Om det er noe du skal ha malt, tapetsert eller sparklet tilbyr vi en fagmann, og sammen med ham kan vi sette inn flere malere som er nøyaktige og flinke.

Til sammen sørger dette for et meget godt resultat for deg som kunde.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.