TRYGG OG EFFEKTIV TREFELLING

Trefelling / stubbefresing

Står trærne i veien for utsikten fra verandaen, eller er du redd for at de store, gamle trærne på eiendommen skal velte og gjøre skade? Har du et epletre, plommetre eller kirsebærtre du vil ha fjernet?

Vårt personell er utdannet innen skog, har trefellekurs, klatrekurs, og motorsag-kompetanse. Og ikke minst har de utstyret som skal til, med eks fellejekk, håndholdt vinsj, flishugger, og traktor med tømmerkran. De har også fallsikringskurs, liftbevis og mange har arbeidsvarslingskurs for arbeid i og ved vei.

Sammen med forsikring, samt et godt HMS-system som er levert av anerkjente Proresult, utgjør dette det du som kunde bør se etter ved valg av leverandør. Det finnes mange skrekkeksempler på hvor galt det kan gå, så med vår kompetanse skal du føle trygg på at oppdraget blir ivaretatt med alles sikkerhet i tankene, både personlige og materielle verdier.

Vi har maskiner og utstyr for fjerning av stubber, vi kan benytte flere metoder for dette, alt fra å frese stubben vekk med vår hjulgående stubbefreser, til å benytte gravemaskin for å grave denne helt vekk. Fin måte å få ryddet stubber ut av veien for en enklere og penere plen. Stubbefreser er effektivt og skader terrenget minimalt.

Vi har lang erfaring fra komplisert trefelling og stubbefresing , så kontakt oss for ditt behov!

  • Trygg og effektiv fjerning av trær
  • Kronesikring
  • Oppkapping og bortkjøring
  • Skånsom stubbefresing for plenen din sin skyld
  • Fjerning av både stubbe og røtter
  • Fjerning av flis ved ønske

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle