VÅR, SOMMER OG VINTER

Sesongtjenester

Nannestad Bygdeservice tilbyr alle typer sesongtjenester. Vi tilbyr sesongbaserte vedlikeholdsavtaler, med forbehold om at vi har ruter i ditt område. Kontakt oss gjerne for sesongkontrakter for private, næring eller kommunale.

Vedlikehold og avtaler er basert på typiske sesongtjenester for vår, sommer og vinter, og innebærer alt fra snøfresing til gressklipping og gatefeiing om våren.

Det er ikke alle som har muligheten til å ta seg av for eksempel måking av snø på egen gårdsplass, eller veranda. For situasjoner som dette kommer vi fort inn og gjør jobben, og vi garanterer et godt resultat du blir fornøyd med. Vi tilbyr maskinell måking med traktor der vi benytter enten fres, skjær eller skuff.

Vi tilbyr også alle typer manuell snømåking av tak, terrasser, inngangspartier og/eller der du trenger å få vekk snøen.

Vår sommervedlikeholdsavdeling utfører alle typer sommer vedlikehold, Hva med en årskontrakt på gressklipping? Om plenen din ikke er egnet for robotklipper, kan du jo leie deg en manuell robotklipper.

Vårfeiingen kan raskt og trygt settes bort til oss, med flere traktorer med feieutstyr, løvblåser, og helt ned til en enkel manuell maskin vi går bak.

Om våren kommer fort på deg, kommer vi og tar vårfeiingen. Vi har flere traktorer med feieutstyr.  Vår maskinpark sørger for at vi kan tilby maskiner til ethvert bruk, helt ned til en enkel manuell maskin vi går bak, eller en helt vanlig feiekost.

Når det gjelder sommervedlikehold hjelper vi deg som kunde å utføre arbeid som gressklipping, hekketrimming, beplantning osv. Du kan for eksempel inngå en årskontrakt om gressklipping med oss! Da er du sikret hele året.

Av oss kan du vinterstid bestille maskinell måking av snø med traktor. Her benytter vi enten fres, skjær eller skuff.

Hos oss kan du også inngå avtale om manuell snømåking! For eksempel måker vi mer enn gjerne tak, terrasser og inngangspartier. Alle steder der du trenger hjelp til å fjerne snø.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.