POSITIVE OG

OPTIMISTISKE BØNDER

Nannestad Bygdeservice SA ble startet i 1995 av 15 optimistiske bønder i Nannestad. Målet den gang var å få utnyttet ledig arbeids- og maskinkapasitet tilknyttet gårdene.

Alt er tilrettelagt gjennom Bygdeservice-foretakene organisert i Norges Bygdeservice SA.

For deg som kunde betyr det at lokal arbeidskraft er tilgjengelig der du trenger det. Navnet vårt er kanskje Nannestad Bygdeservice, men ikke la deg lure av det. Vi utfører oppdrag fra Oslo til Minnesund.

Bedriften har utviklet seg, og teller i dag 20 medlemmer, 17 ansatte, og har med oss ca 10 selvstendige næringsdrivende innen forskjellige fagfelt i tillegg. Noen er pensjonister som liker å ha litt å drive med for å holde seg i form, og ha det sosiale aspektet det er å være ute i jobb.

Lokal arbeidskraft er tilgjengelig der du trenger det.

VI ER EN DEL AV

BYGDESERVICE NORGE

Vi er en del av Bygdeservice Norge, som i dag teller rundt 30 foretak over hele landet. Vi samarbeider med de andre foretakene der vi mangler erfaring, maskiner, arbeidskraft eller kompetanse.

Omsetningen i samvirket var i 2022 på rett over 26 millioner. 

Nannestad Bygdeservice SA er også et godkjent vikarbyrå, og tilbyr våre kunder tilgang til rett kompetanse til rett tid.

Vår omsetning kommer fra et vidt spekter av oppdrag. Vi kan nevne vikartjenester for avfallsstasjoner og personell som er engasjerte hos flere entreprenører i bygg- og anleggsbransjen i vårt område. Snøbrøyting om vinteren, både maskinell med traktor og håndmåking med mindre utstyr, utgjør også en stor del av våre oppdrag.

EN GODKJENT

LÆREBEDRIFT

Tømreravdelingen vår består i dag av ni personer. Syv av disse har fagbrev som tømrer, og én av tømrerne har mesterbrev.  Det er ikke uten en viss stolthet vi kaller oss godkjent lærlingebedrift. For tiden har vi to lærlinger. Bedriften er sentralt godkjent innen tiltaksklasse 1.

Vår faglærte maler begynte hos oss i 2016, Ken Espen er en trivelig og effektiv fyr, så her får du som kunde utført arbeide av høy kvalitet!

Nannestad Bygdeservice SA har stor bredde i kompetansen, og flere godkjente med HMS/byggekort, stillas, liftbevis, truckfører, maskinfører, varmearbeider, arbeidsvarsling i og ved vei. Det er gode muligheter for at vi skal kunne fikse jobben du trenger hjelp til.

Godkjent lærebedrift logo

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle