EN PROFESJONELL INSTALLASJON

Robotklipper

Har du kjøpt deg robotklipper, og trenger hjelp til installasjonen? Da er vi leverandøren du bør velge. Vi har mange års erfaring, og flere meget dyktige montører i staben vår. Vi hjelper deg med kanttråd, programmering og igangkjøring slik at du kan spare deg for mange timer på knærne, og kan nyte sommeren.

Vi er forhandler av Robomow som tilbyr en hel portefølje som blant annet inneholder Robotklipper, med klippebredder fra 18cm opp til 56cm er dette maskiner som er skapt for å arbeide. Mange modeller har GPS som standard utstyr. Med sin LiFePO4 batteri teknologi, tåler de opp mot det dobbelte antall ladinger på batterier, kontra Li-Ion teknologien. 

Så hvorfor ikke sjekke ut en Robomow på plenen din, og la den gjøre jobben? Som godkjent servicestasjon for merket Robomow, har vi god kontakt med importøren, og dermed tilgang til det siste av deler, og programvare, så din maskin fungerer optimalt.

Vår montør legger ledetråd så vi sikrer en god og stabil drift for din klipper, husk at det er ikke alle plener eller områder som er egnet for robotklipper.

En robotklipper av litt stor størrelse som klipper 3200 kvm gressplen, går ekstremt mange timer gjennom en sommer. Klipperen kan gå opptil 37,2 timer pr uke i 26 uker, til sammen 967 arbeidstimer i løpet av sommeren. Normale serviceintervaller for motorredskap og landbruksmaskiner er 3 – 500 arbeidstimer.

Det er derfor viktig for en følgesvenn som dette å få litt sårt tiltrengt vedlikehold, det er tross alt en ganske stor investering for de fleste. 

For å konkurre i dette markedet må man være serviceinnstilt og våre monterer gir den servicen du som kunde fortjener, vi er også autorisert Auto-Mow forhandler, slik at dine delebehov på forbruksvarer som kniver, skjøtestykker o.l. kan dekkes gjennom oss.

Vi etterser, renser, smører og skifter ut slitedeler etter produsentens anbefalinger. Alle funksjoner, ladesystem, sensorer og sikkerhetssystemer testes, og maskinen oppdateres med nyeste programvare. Ser vi at kniven(e) må byttes, eller det er andre reparasjonsbehov, gir vi beskjed om dette sammen med et prisoverslag. Våre montører har utsjekk på flere varianter, Cub Cadet, Robomow, Gardena, Stihl, Viking.

Når høsten kommer, er det tid for å ta inn klipperen og gjøre den klar for vinterlagring. Vi snakker med mange kunder i løpet av sommeren og forstår at mange ønsker å levere inn maskinen etter endt sesong. Klipperene blir lagret etter produsentens anbefaling og gjennomgår samtidig nødvendig service og oppgraderes med nyeste software i løpet av vinteren. Når så våren kommer er den klar for en ny problemfri sommer.

En klipper som klipper 3200 kvm gressplen, gir følgende tørre tall, den går opptil 37,2 timer pr uke i 26 uker, til sammen 967 arbeidstimer i løpet av sommeren. Normale serviceintervaller for motorredskap og landbruksmaskiner er 3 – 500 arbeidstimer.

Vi er forhandler av Robomow, Cub Cadet klippere, og er autorisert Auto-Mow forhandler med reservedeler og monteringsutstyr til alle typer klippere. Se gjerne http://www.auto-mow.com for full oversikt og send oss en forespørsel på pris på ditt behov.

For komplett catalog fra AUTO-MOW:

https://auto-mow.com/wp-content/uploads/2023/02/Catalogue2023_DK.pdf

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.